Creative Europe Desk NL aanwezig op Berlinale 2020

21 - 25 februari

vrijdag 21 februari 2020, 12:00 t/m dinsdag 25 februari 2020, 12:00

Emma O'Hare en Marjolein van Bommel zullen van 21 t/m 25 februari 2020 aanwezig zijn bij de Berlinale. Neem contact op met Emma of Marjolein als je een afspraak wil maken.

European Film Forum
Het European Film Forum vindt dit jaar in de middag plaats op maandag 24 februari. Het thema van de middag is duurzaamheid. Verder zullen de eerste prioriteiten van de nieuwe Commissie worden gepresenteerd, van het nieuwe plan voor de audiovisuele sector tot de verduurzaming van de industrie en datatransparantie. Het exacte programma, locatie en tijd worden nog bekend gemaakt.

Share you Slate! @ Berlinale
Onze collega's bij de Creative Europe MEDIA Desk Duitsland organiseren jaarlijks tijdens de Berlinale "Share your Slate" voor Creative Europe MEDIA Slate beneficienten. Uiteraard zijn de Nederlandse beneficienten hier ook voor uitgenodigd.

Tijdens dit evenement gaan producenten in vooraf georganiseerde 30-minuten meetings met elkaar in gesprek over lopende projecten. De meetings vinden 23 en 24 februari plaats in het EU pavilion en 25 februari bij de MEDIA stand bij de EFM in de Gropius Bau.

Producenten die meer informatie willen of zich willen aanmelden, kunnen contact opnemen met Emma O'Hare.