Tender voor evaluatie van het Creative Europe project 'Cinehub voor Generatie Z'

Image
Afbeelding
Discipline
Audiovisuele media

Tender voor evaluatie van het Creative Europe project 'Cinehub voor Generatie Z'

Deadline voor indiening 9 september 2020
MEDIA

'Cinehub for Generation Z' van de Franse projectcoördinator Friche La Belle de Mai - Cinéma Le Gyptis is één van de gehonoreerde projecten van de Creative Europe oproep Bioscopen als innovatiehubs voor de lokale gemeenschap. Het project is gericht op het identificeren van goede voorbeelden en kennis om bioscopen met één scherm in staat te stellen om hun publiek in de buurt te verbreden en de connectie tussen de bioscopen en jongeren te versterken. Uit Nederland is Oxville Cinema partner in het project. De andere partners zijn Cinéma Le Gyptis (Marseille) en Kinograph (Brussel). De drie bioscopen zullen vanaf oktober 2020 programmeerworkshops ontwikkelen en coördineren tot juni 2021, voor een publiek van 8 tot 25 jaar. Deze workshops zullen worden gebruikt om educatieve tools te creëren, met de bedoeling deze vervolgens te distribueren naar netwerken van professionals in de Europese filmsector.

De taak van de organisatie die de evaluatie van het project gaat oppakken is om tot een geïntegreerde aanpak te komen. Het project 'Cinehub for Generation Z' duurt 18 maanden en is in juni 2020 van start gegaan. De organisatie die geselecteerd wordt voor deze tender is verantwoordelijk voor de evaluatie van het gehele project. De effecten voor zowel het publiek als het netwerk van professionals moeten vastgesteld worden in relatie tot de oorspronkelijke doelstellingen.

De geselecteerde organisatie zal in direct contact staan met de projectcoördinator en tevens zijn de partners Oxville Cinema en Kinograph beschikbaar voor het verstrekken van gegevens.

Meer weten over deze tender? Klik hier voor meer informatie of neem contact op met Eva Riccio, Cooperation Project Manager bij Friche la Belle de Mai.
De deadline voor het indienen van een voorstel is 9 september 2020.

Did you find this information useful?