|
Image
Afbeelding
Andrea Posthuma
Role
Advisor Media - Creative Europe
Email
a.posthuma@creativeeuropedesk.nl

|
Image
Afbeelding
Annelies Bokma
Role
Advisor Communications - Creative Europe
Email
a.bokma@creativeeuropedesk.nl

|
Image
Afbeelding
Emma O'hare
Role
Advisor Media - Creative Europe
Email
e.ohare@dutchculture.nl
 

In the spotlight: OUTtv Pro

In the spotlight: OUTtv Pro

OUTtv Pro is een door Creative Europe MEDIA gesteund project.

In de spotlight
De Creative Europe Desk adviseert over het Creative Europe programma (MEDIA en Cultuur) en biedt hulp bij het doen van een aanvraag. Jaarlijks worden veel bijzondere projecten gehonoreerd door de Europese Commissie. Om inzicht te geven in deze Europese projecten hebben wij een reeks korte video's gemaakt waarin verschillende projecten worden uitgelicht. Bekijk hieronder de video over OUTtv met CEO en oprichter Marc Putman.

OUTtv Pro
OUTtv ontvangt sinds 2017 steun van Creative Europe MEDIA vanuit de subsidieregeling Promotie van Europese Audiovisuele werken online. OUTtv Pro is de nieuwe VoD app van OUTtv. Heb je een aflevering van je favoriete LHBTI-serie gemist of wil je een film of documentaire nog een keer zien? Dan kan deze teruggekeken worden, wanneer en hoe je maar wilt met de OUTtv Pro app. De app biedt tevens de mogelijkheid in contact te komen met andere kijkers, zo kan je alleen of  samen kijken. OUTtv Pro is beschikbaar voor iOS en Android en speelt ook af via de AirPlay + Chromecast functionaliteit en is verkrijgbaar in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Israël, Hongarije, Finland en Tsjechië.

OUTtv is een gay lifestyle televisiezender met internationaal succesvolle televisieprogramma’s, LHBTI series, rauwe reality, documentaires, telenovella’s, gay romcom’s, award winning films én OUTtv Pro. Voor meer informatie kunt je terecht op de website van OUTtv.