19 maart 2019

Go Short – International Short Film Festival Nijmegen

Industry Day op 5 april 2019

De 11e editie van het MEDIA-gesteunde Go Short – International Short Film Festival Nijmegen vindt plaats van 3-7 april 2019. Filmmakers, producenten, scenaristen en andere professionals kunnen zich aanmelden voor verschillende talks, masterclasses, speeddates en feedbacksessies.

De Industry Day zit vol met programma’s om je kennis en netwerk te vergroten. Test de openingsscène van je film live voor een panel van internationale kenners. Praat mee met VERS en NBF over hoe je als creatieve ondernemer het hoofd boven water houdt. Ontdek de Nederlandse wereld van de videoclip. Krijg tips en tricks voor het schrijven van een korte film en meld je als scenarist aan voor één-op-één gesprekken met bekende producenten. Het volledige programma staat hier. Emma O'Hare van de Creative Europe Desk NL zal ook aanwezig zijn als expert.

Scenaristen kunnen zich bovendien aanmelden voor individuele feedback op een eigen script door vooraanstaande Nederlandse scriptcoaches op 4, 5 en 6 april. Meer info en inschrijven.