Creative Europe Desk NL op Go Short

Vrijdag 5 en zaterdag 6 april 2019

vrijdag 5 april 2019, 10:30 t/m zaterdag 6 april 2019, 15:30

Emma O'Hare zal op vrijdag 5 en zaterdag 6 april aanwezig zijn op Go Short Film Festival in Nijmegen. Go Short is hét festival voor de korte film in Nederland. Van 3 tot en met 7 april 2019 vindt de elfde editie van Go Short plaats. In 5 festivaldagen worden de beste recente korte films van Europa vertoond en worden de Go Short Awards uitgereikt. 

Industry Day
Op vrijdag 5 april biedt Go Short een vol programma van presentaties, masterclasses, meetings en speeddates. Emma zal als expert deelnemen aan aan het programma tijdens de Professional Speeddates. Kijk hier voor meer informatie en aanmelding voor de Industry Day. 

Dutch Platform Meet-Up co-hosted by Creative Europe Desk NL Op zaterdag 6 april host de Creative Europe Desk NL samen met Go Short een netwerklunch om aanstormend talent in contact te brengen met de internationale industrie aansluitend op de Dutch Short Preview. De lunch en de preview zijn besloten bijeenkomsten.

Bent u ook aanwezig op Go Short en wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact op: e.ohare@creativeeuropedesk.nl.