|
Image
Afbeelding
Andrea Posthuma
Role
Advisor MEDIA - Creative Europe
Email
a.posthuma [at] creativeeuropedesk.nl

|
Image
Afbeelding
Emma O'hare
Role
Advisor MEDIA - Creative Europe
Email
e.ohare [at] dutchculture.nl
 

Deadlines MEDIA-gesteunde coproductiefondsen

Image
Afbeelding
Discipline
Audiovisuele media

Deadlines MEDIA-gesteunde coproductiefondsen

MEDIA

Bekijk hieronder het overzicht van de aankomende deadlines voor oproepen van de MEDIA-gesteunde co-productiefondsen. Kijk hier voor meer informatie over de MEDIA subsidieregeling voor coproductiefondsen.

ACM Distribution

ACM Distribution is een fonds dat de distributie en internationale verspreiding van films ondersteunt en promoot die zijn gecoproduceerd tussen een Europees en een niet-Europees land.

Deadline: 5 april 2019

Meer informatie

HBF+ Europe: Minority Co-production Support

Hubert Bals Fonds wil door middel van dit initiatief Europese producenten aanmoedigen om als minority coproducent deel te nemen aan hoogwaardige filmprojecten van filmmakers uit Afrika, Azië, Latijns-Amerika, het Midden-Oosten en delen van Oost-Europa.

Deadline: 1 april 2019

Meer informatie


IDFA Bertha Fund

Het IDFA Bertha Fonds is het enige fonds ter wereld dat zich uitsluitend toelegt op het stimuleren en versterken van de creatieve documentairesector in Afrika, Azië, Latijns-Amerika, het Midden-Oosten en delen van Oost-Europa.

  • IBF Europe – International Co-production
    Deadline: 1 april 2019
  • IBF Europe – Distribution of International Co-productions
    Deadline: doorlopend vanaf 1 december 2018 tot en met 1 oktober 2019

Meer informatie

 

TFL Coproduction Fund

Met het TFL Coproduction Fund wil TorinoFilmLab Europese en internationale coproductie faciliteren door projecten te ondersteunen met duidelijke coproductiekwaliteiten vanuit een financieel, inhoudelijk en distributie perspectief.

Deadline verstreken.

Meer informatie

TFL Audience Design Fund

Het TFL Audience Design Fund voltooit de uitgebreide ondersteuning die TorinoFilmLab biedt aan internationale AV professionals, en voegt nog een essentiële stap toe: publieksbetrokkenheid en distributie.

Deadline wordt in maart 2019 bekend gemaakt.

Meer informatie


World Cinema Fund Europe

Het World Cinema Fund ondersteunt uitsluitend de productie en distributie van feature-length speelfilms en documentaires. De steun is gericht op de volgende regio's en landen: Latijns-Amerika, Midden-Amerika, het Caribisch gebied, Afrika, het Midden-Oosten, Centraal-Azië, Zuidoost-Azië, de Kaukasus, alsmede Bangladesh, Nepal, Mongolië en Sri Lanka. Het WCF Europe heeft tot doel internationale coproducties te steunen tussen de bovengenoemde landen en Europese landen (respectievelijk de landen die deelnemen aan het MEDIA programma) en die zich in een zeer gevorderd stadium bevinden ten tijde van de aanvraag. Bij voorkeur moet het project binnen drie maanden na toekenning in productie gaan.  

Deadlines:

  • Production funding: 5 juli 2019
  • Distribution funding (alleen voor Duitse distributeurs): vanaf januari 2019

Meer informatie

Ga naar de website van het betreffende fonds voor de meest recente informatie.

Did you find this information useful?
0