Innovatie-workshop Propellor | Sprint

13 november 2018 in Potsdam-Babelsberg (DE)

dinsdag 13 november 2018, 10:00

Ben je werkzaam in de film/televisie/media industrie en sta je voor allerlei uitdagingen in het veranderende audiovisuele landschap? Meld je dan aan voor de eendaagse innovatie-workshop Propellor | Sprint op 13 november 2018 in Potsdam-Babelsberg. De workshop vindt plaats voorafgaand aan de Changing the Picture Conference in Potsdam-Babelsberg (14-15 november 2018).

Vier bedrijven/challenge-owners uit de Europese audiovisuele sector krijgen de gelegenheid om oplossingen te ontwikkelen voor één van hun bedrijfsuitdagingen, samen met meer dan twintig interdisciplinaire co-creators. De resultaten worden de volgende dag gepresenteerd. Je kunt deelnemen aan de workshop als challenge-owner (met een concrete uitdaging vanuit een bedrijf dat minstens één jaar bestaat, met ten minste drie werknemers) of als co-creator (met een achtergrond in media/VR/games, muziek, uitgeverij, IT, marketing, smart governance, gezondheid/voeding/farmacie, het ontwikkelen van diensten of een ander werkterrein met betrekking tot interactiviteit met consumenten/gebruikers).

Challenge-owners krijgen tijdens de workshop steun van de andere deelnemers en begeleiding van ervaren trainers bij het ontwikkelen van een oplossing. De deadline voor aanmelding als challenge-owner is 28 september 2018 (18.00 uur) en voor aanmelding als co-creator 19 oktober 2018 (18.00 uur).

Deelname aan de workshop is gratis, maar je kunt tevens gratis deelnemen aan de Changing the Picture CTPiX18 ConferentieMediaTech Con 2018 en VR Now Con.

Klik hier voor de uitnodiging met meer informatie. 

Het Creative Europe MEDIA programma stimuleert onder andere het opzetten van innovatieve strategieën en businessmodellen voor audiovisuele bedrijven om zo tegemoet te komen aan de uitdagingen van de sector en een groter publiek te bereiken voor Europese films. Propellor | Sprint wordt georganiseerd door Propellor Film Tech Hub, CTPiX 18 en de Creative Europe MEDIA desken uit Berlin-Brandenburg, Denemarken, Estland, Vlaanderen, Frankrijk, Nederland en Wallonië-Brussel.