Series Lab Hamburg 2021

Image
Afbeelding
Authors
Europa Cinemas _ Innovation Labs

Series Lab Hamburg 2021

Co-productie event voor dramaseries
Date(s)
-
MEDIA

Het Series Lab Hamburg is een ontwikkelings- en coproductie-event dat twintig Europese producenten samenbrengt met een televisiedramaserie in ontwikkeling en die op zoek zijn naar internationale partners. Vorig jaar heeft het event niet plaats gevonden door de Covid-pandemie, dit jaar vindt het volledig online plaats van 22 t/m 24 juni.

Het Series Lab Hamburg is een ontwikkelings- en coproductie-event dat twintig Europese producenten samenbrengt met een televisiedramaserie in ontwikkeling en die op zoek zijn naar internationale partners.
Vier gerenommeerde internationale script-experts werken intensief samen met de teams aan hun projecten. Daarnaast biedt het Series Lab de mogelijkheid om één-op-één gesprekken te voeren met meer dan 20 Europese financiers, van commissioning editors tot internationale sales-agents.

Eén van de projecten heeft de kans om de 'Albatross' te ontvangen, een prijs van 7.500 euro, geschonken door de Duitse omroep NDR.

Het Lab wordt gecoördineerd door de Creative Europe MEDIA Desk Hamburg in samenwerking met de MEDIA-Desken uit België (Vlaanderen en Wallonië), Denemarken, Finland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Spanje, Zweden en Zwitserland. Iedere Desk selecteert één project uit eigen land.