Win een reis naar de European Film Awards in Berlijn

Image
Afbeelding
Discipline
Audiovisuele media

Win een reis naar de European Film Awards in Berlijn

Test je filmkennis door uiterlijk 3 november 2019 mee te doen aan de filmquiz.

Ben je een liefhebber van Europese films? Test dan je filmkennis door mee te doen met de filmquiz en maak kans op een van de 8 tickets voor de European Film Awards in Berlijn op 7 december 2019 (inclusief reis en verblijf). De winnaars nemen deel aan allerlei activiteiten en speciale evenementen rondom de European Film Awards, waaronder een welkomstdiner en een exclusief Film Gala in aanwezigheid van de Duitse filmregisseur Werner Herzog. En het hoogtepunt van het weekend is natuurlijk de persoonlijke uitnodiging voor de 32e European Film Awards ceremonie, gevolgd door een afterparty!

Deelnemen aan de wedstrijd kan tot 3 november 2019 (middernacht) en de winnaars worden uiterlijk 11 november 2019 op de hoogte gebracht.

Voor elk correct antwoord win je een punt. Een extra punt is te winnen als je @MEDIAprogEU volgt op Twitter en/of CreativeEuropeEU op Facebook (maximaal één punt). Vermeld dan wel je eigen social media account in het contactformulier. De 8 deelnemers met de hoogste score winnen. Bij een gelijk aantal punten wordt een filtervraag gebruikt om een keuze te maken tussen de deelnemers.

Ga hier naar de filmquiz.


Did you find this information useful?
0