Webinar met Wendy Bernfeld: VOD-deals!

Image
Afbeelding
Discipline
Audiovisuele media

Webinar met Wendy Bernfeld: VOD-deals!

Gratis Zoom webinar op 24 september van 15:00-16:00, schrijf u in voor 22 september!
MEDIA

VOD-platforms worden steeds belangrijker bij de licentieverlening van content van Europese catalogi en de financiering van nieuwe audiovisuele werken. Wendy Bernfeld van Rights Stuff geeft tijdens dit webinar een overzicht van de verschillende VOD-platforms die Europese speelfilms aankopen en vertelt hoe de verschillende deals in verschillende windows, zoals TVOD, SVOD, AVOD, PVOD eruit kunnen zien.

Wendy is gespecialiseerd in contentstrategie, curatie, acquisitie en distributie van content voor en naar traditionele en digitale mediaplatforms. Dit omvat ’originals’ deals voor digital-first en platformonafhankelijke inhoud, evenals interactieve en VR / XR-productie en distributie.

Na de presentatie zal een aantal vooraf geselecteerde Europese producenten, relevante vragen stellen over hoe te onderhandelen met VOD-platforms.

Registreer hier voor 22 september, houd er rekening mee dat het aantal plaatsen beperkt is. (registratie is op volgorde van aanmelding)

De link wordt een dag voorafgaand aan het webinar naar de deelnemers gestuurd.

Dit webinar wordt georganiseerd door Creative Europe MEDIA Desks Berlin-Brandenburg en Denemarken in samenwerking met Creative Europe MEDIA Desks Frankrijk, Hongarije, Ierland, Polen en Roemenië en het Erich Pommer Institute.

Did you find this information useful?