|
Image
Afbeelding
Albert Meijer
Role
Advisor Culture - Creative Europe
Email
a.meijer [at] dutchculture.nl
 

Publicatie oproepen Creative Europe Cultuur 2017 vertraagd

Image
Afbeelding
Caption
Khalid BenGhrib creëerde Black Table, een actueel werk waarin zes jonge dansers zich proberen te verhouden tot de zwarte tafel van de macht. BenGhrib uit hiermee kritiek op de macht en aantrekkingskracht van de Islamitische Staat. Het project was onderdeel van Dancing on the Edge, dat steun ontvangt van Creative Europe - Cultuur.
Foto: Jawad el Hadine
Authors
Jawad el Hadine

Publicatie oproepen Creative Europe Cultuur 2017 vertraagd

Door vertraging in de goedkeuringsprocedure van het Creative Europe werkplan 2017 zijn de publicaties en de indieningsdata van de oproepen vertraagd.

Door vertraging in de goedkeuringsprocedure van het Creative Europe werkplan 2017 zijn de publicaties en de indieningsdata van de oproepen voor Europese Samenwerkingsprojecten, Europese Netwerken en Europese Platforms met enkele weken verlaat. Kijk hier voor een mededeling op de website van het Uitvoerend Agentschap. Concreet betekent dit dat de eerdere deadlines voor de subsidieaanvragen verplaatst worden naar latere data. Voor Samenwerkingsprojecten is dat waarschijnlijk eind oktober 2016 en voor Netwerken november 2016. Wanneer de oproep voor Europese Platforms wordt gepubliceerd is nog niet duidelijk. De aanvraag voor de oproep Europese Netwerken en voor Europe Platforms betreft een aanvraag voor een kaderovereenkomst van vier jaar (2017-2020).

Europese Samenwerkingsprojecten
De officiële oproepen en bijhorende documenten zullen hopelijk in de komende weken gepubliceerd worden op de website van het Uitvoerend Agentschap. Ter voorbereiding van de subsidieaanvraag 2017 kunnen wel de aanvraagformulieren van de vorige oproep geraadpleegd worden (2016): Samenwerkingsprojecten_voorbeeld2016.pdf

Op 1 september 2016 organiseert de Creative Europe Desk een workshop voor organisaties die een aanvraag willen doen voor de oproep Europese Samenwerkingsprojecten. Het aanvraag- en budgetformulier worden doorgenomen en u krijgt de nodige tips en tricks te horen. Ook is er ruimte voor advies op maat. Klik hier voor meer informatie.

Europese Netwerken
Inspiratie voor en informatie over de 23 Europese Netwerken die momenteel gesubsidieerd worden, is beschikbaar via de online brochure: Creative Europe Networks.

Hou voor een update van de publicatie van de oproepen de website van het Uitvoerend Agentschap EACEA in de gaten. Zodra de oproepen worden gepubliceerd stuurt de Creative Europe Desk een nieuwsbrief uit. Heeft u zich nog niet geabonneerd? Klik dan hier (selecteer: Creative Europe Cultuur).


 

Did you find this information useful?
0