Oproep voor Euro Connection - korte films

Image
Afbeelding
Authors
Euro Connection
Discipline
Audiovisuele media

Oproep voor Euro Connection - korte films

Deadline voor inzendingen: 20 oktober 2017

Het Go Short - International Short Film Festival Nijmegen en het Internationaal Kortfilmfestival Leuven (IKL) fungeren als gatekeeper voor Euro Connection 2018 (5 - 9 februari 2018), het grootste en belangrijkste coproductieplatform voor korte films in Europa. De deadline voor inzendingen is 20 oktober 2017.

Euro Connection is een internationale coproductiemarkt voor korte films die jaarlijks plaatsvindt tijdens het Clermont-Ferrand International Short Film Festival (2 - 10 februari 2018) in Frankrijk.

Uit alle inzendingen selecteert een door Go Short en IKL samengestelde commissie één project om voor te dragen aan de internationale jury. Een voorwaarde is dat al een deel van het project gefinancierd is. Deze jury geeft uiteindelijk aan 15 projecten goedkeuring. De geselecteerde producenten worden uitgenodigd om in Clermont-Ferrand hun project te pitchen en deel te nemen aan netwerkevenementen. Producenten van de geselecteerde projecten die niet tot de top behoren, zijn tevens gegarandeerd van deelname aan Euro Connection en kunnen daar hun internationale netwerk uitbreiden.

Inschrijvingen
Inzendingen kunnen naar Go Short: Stella de Wijk, info@goshort.nl, met de volgende bijlagen:

  • Inschrijfformulier (2 pagina's)
  • script (15 - 25 pagina's)
  • Regisseursvisie (1 - 2 pagina's) en CV (1 pagina)
  • CV producent (1 pagina) en filmografie
  • Links van vorige werken/clips van de regisseur.

Meer informatie over de inschrijving en het reglement is te vinden op www.goshort.nl/professionals/euro-connection-2018

 

Did you find this information useful?
0