Open call voor comic projecten

Image
Afbeelding

Open call voor comic projecten

Deadline: 31 januari 2021
MEDIA

Comic Art Europe roept kunstenaars uit alle Europese landen, waaronder het Verenigd Koninkrijk, de EER-landen, Servië en Zwitserland op om een comic project in te dienen.

Dien uw stripproject met betrekking tot het thema hieronder in en maak kans op een van de 5 pakketten, waaronder een beurs van 5.000 euro, een residentie kunstenaar en ondersteuning van de productie.

"Terwijl naties worstelen met ongekende sociale, economische en politieke onrust in een tijd van wereldwijde pandemie, worden mensen over de hele wereld uitgedaagd om vraagtekens te zetten bij onze manier van leven, bij de manier waarop ze ons in de huidige situatie hebben gebracht en bij wat ze zouden kunnen worden om voor betere resultaten te zorgen.

Aangezien de stripkunst de afgelopen decennia vaak heeft bewezen in staat te zijn commentaar te leveren op hedendaagse kwesties, of deze nu van politieke, economische of sociale relevantie zijn, roept dit project stripkunstenaars op om ons hun visies op de toekomst te geven, op wat er daarna komt. Optimistisch of pessimistisch, realistisch of abstract, van overmorgen tot ver in de toekomst zullen stripkunstenaars ons hun visies op morgen geven".

Deadline: 31 januari 2021

Meer informatie op de website van Comic Art Europe.

Did you find this information useful?