Nieuw marktplatform European Work in Progress (EWIP)

Image
Afbeelding
Discipline
Speelfilm

Nieuw marktplatform European Work in Progress (EWIP)

Eerste editie vindt plaats van 9-11 oktober in Keulen, het indienen van projecten kan tot 15 juli 2018.

Het nieuwe marktplatform European Work in Progress Cologne (EWIP) zal voor het eerst plaatsvinden van 9-11 oktober 2018 tijdens Film Festival Cologne. Het event is bedoeld voor Europese producenten, met feature films in productie of post-productie, die hun distributie strategieën willen ontwikkelen en die op zoek zijn naar co-producers of co-financiers voor hun projecten.

Producers krijgen de kans om hun projecten in pitching sessies van 10 minuten te presenteren aan een exclusieve groep bestaande uit sales agents, distributeurs en andere mogelijke financieringspartners. De presentaties moeten een teaser of fragmenten uit de film bevatten. Het event is alleen bedoeld voor fictie feature films met een bioscooprelease. Films die cross-over marktpotentieel hebben, inclusief Europese co-producties worden overwogen. In totaal worden er 25 projecten geselecteerd.

 

Een jury zal prijzen uitreiken voor de beste projecten

MMC-Studio Awards Vouchers post-production services: €20.000 en €15.000

K13-Studio Award Vouchers for sound post-production services: €10.000

 

Daarnaast biedt EWIP individiuele meetings aan, waar projecten in verder detail kunnen worden besproken, en eveneens zijn er panel discussies, evening events en een award ceremonie.

Deadline van indienen: 15 Juli 2018

 

Het evenement is geïnitieerd door de Duitse onafhankelijke distributeursvereniging AG Verleih en wordt georganiseerd in samenwerking met de Film- und Medienstiftung NRW, Film Festival Cologne en de MMC Studios Cologne.

 

Neem voor meer informatie contact op via: contact@european-work-progress.eu of check www.european-work-in-progress.eu

Did you find this information useful?
0