|
Image
Afbeelding
Andrea Posthuma
Role
Advisor MEDIA - Creative Europe
Email
a.posthuma [at] creativeeuropedesk.nl

|
Image
Afbeelding
Emma O'hare
Role
Advisor MEDIA - Creative Europe
Email
e.ohare [at] dutchculture.nl
 

Meld je voor 31 mei aan bij NEXT WAVE

Image
Afbeelding
Discipline
Audiovisuele media

Meld je voor 31 mei aan bij NEXT WAVE

Een audiovisuele training gericht op de 21ste eeuw

De Deutsche Film- und Fernsehakademie Berlin (DFFB) lanceert NEXT WAVE, een MEDIA-gesteund audiovisueel trainingsprogramma gericht op de 21ste eeuw: verkoop, distributie, curatorschap, marketing en publieksbetrokkenheid.

Deze creatieve incubator richt zich op geëngageerde professionals met een collaboratieve, creatieve en ondernemende instelling en met een achtergrond in de verkoop van films, distributie, vertoning, festivals en curatorschap, marketing of publieksontwikkeling. Aanvragers moeten relevante ervaring hebben in het creëren, produceren, produceren, distribueren, of programmeren voor verschillende platforms. Het programma start medio september 2019 met een kick-off event en eindigt medio juni 2020 met een afstudeerceremonie tijdens de NEXT WAVE Summit.

Een essentieel onderdeel van de innovatieve lesmethoden van NEXT WAVE is dat de deelnemers in opdracht van partners van het programma, echte vraagstukken oplossen. Een belangrijk onderdeel van NEXT WAVE is het samenbrengen van gevestigde industrieën en tech/start-ups om innovatie te stimuleren.

Het doel van NEXT WAVE is om deelnemers te trainen in de vele vaardigheden die nodig zijn om de huidige en toekomstige infrastructuur onder de knie te krijgen, evenals de mindsets die nodig zijn voor levensvatbare nieuwe bedrijfsmodellen voor de verkoop en distributie.

Deadline aanmelding: 31 mei 2019
Website:: nextwave.dffb.de
Contact: nextwave@dffb.de

Did you find this information useful?
0