Meld je aan voor de jaarlijkse APostLab workshop

Image
Afbeelding

Meld je aan voor de jaarlijkse APostLab workshop

Leer de fijne kneepjes van post-productie management
MEDIA

APostLab biedt trainingen en workshops aan voor producenten en post-productiebegeleiders met als doel het begrip en de waardering voor post-productiemanagement te vergroten. Met 10 jaar opleidingservaring en een internationale pool van experts en trainers helpt APostLab filmprofessionals hun vaardigheden te verbeteren in het beheer van postproducties van internationaal gecoproduceerde speelfilms en series.

De APostLab Jaarlijkse Workshop is een 6-daagse training die bestaat uit plenaire sessies, groepsopdrachten en individueel overleg met trainers. Tijdens deze intensieve training krijgen de deelnemers een beter inzicht in de technische, financiële en creatieve aspecten van de postproductie met een focus op de uitdagingen van de internationale coproductieomgeving, wat leidt tot een gedetailleerd postproductieplan, -schema en -budget voor elk project.

De 11e APostLab Jaarlijkse Workshop wordt ondersteund door Creative Europe MEDIA, Nederlands Filmfonds, CineSud en is een samenwerking met FilmForward.

Workshop data

- Online weekend #1: vrijdag 8 januari - zaterdag 9 januari 2021.
- Online weekend #2: vrijdag 15 - zaterdag 16 januari 2021
- Ontmoetingsevenement Maastricht: zondag 24 - dinsdag 26 januari 2021.

Om de training ook toegankelijk te maken voor diegenen die liever niet reizen en grotere bijeenkomsten bijwonen, zal elke module van het live-evenement ook online gestreamd worden. Gedetailleerde informatie en het inschrijfformulier zijn te vinden op de website van APostLab.

De jaarlijkse workshop staat open voor:
- Producenten met een internationaal gecoproduceerde speelfilm of tv-serie in de ontwikkelings-, financierings- of preproductiefase, en
- Post-Productie Begeleiders die zelfstandig of met een organisatie werken.

Het maximum aantal deelnemers is 32.

Deadline voor aanmelden: Vrijdag, 30 oktober 2020, 24:00 uur CET

Did you find this information useful?