Kick-off webserieregeling NPO-fonds voor beginnende makers

Kick-off webserieregeling NPO-fonds voor beginnende makers

Vrijdag 19 februari via Zoom (10.30 - 12.00 uur)
MEDIA

Op vrijdag 19 februari van 10.30 tot 12.00 uur organiseren het NPO-fonds en de Nederlandse omroepen een Zoom-sessie met informatie over de webserieregeling en het workshoptraject dat daarbij hoort.
Heb je een plan voor een webdramaserie en interesse in onze scenarioregeling met workshop? Meld je dan aan voor deze meeting!

Programma 19 februari:
Aanvang 10:30 uur

  • Toelichting op het workshoptraject en informatie over aanmelding
  • Voorstelrondje deelnemende omroepen en NPO
  • Gelegenheid tot het bespreken van ideeën en stellen van vragen (in kleinere setting)

Aanmelden:
Je kunt je nu alvast aanmelden via npofonds@npo.nl ovv '19 februari', je ontvangt dan tijdig een link voor de Zoommeeting in je mail.
Heb je je niet vooraf aangemeld, dan kun je op de dag zelf de Zoomlink vinden op npo-fonds.nl.
Heb je nu al vragen? Mail dan naar npofonds@npo.nl.

Webserieregeling – scenario met workshoptraject
Deze talentontwikkelingsregeling is opgezet voor teams (2-6 personen) die hun plan voor een sterk en eigentijds verhaal voor het web, en voor de NPO3-doelgroep van 13-25 jaar, willen ontwikkelen.
Het team bestaat uit voornamelijk beginnende makers (scenario/research, regie, montage, production design, acteur, camera, productie, e.a.). Beginnende makers zijn voor ons makers die een eerder werk hebben gemaakt (film/video, commercials, videoclips, andere producties) of een av-opleiding hebben.

In het workshoptraject dat aan deze regeling vast zit, komen alle deelnemers drie weekenden in de periode van mei/september samen. De workshop is gericht op inspiratie, verdieping en uitwisseling, en er wordt ingezoomd op de unieke kenmerken en mogelijkheden van webseries en deze specifieke vorm van storytelling.

De deadline voor indiening is op 16 maart. Lees hier alles over de regeling.