Inschrijven Europa Cinemas Audience Development & Innovation Lab

Image
Afbeelding
Discipline
Digital Culture

Inschrijven Europa Cinemas Audience Development & Innovation Lab

De focus van het Lab van dit jaar ligt op plaatsbepaling voor de toekomst

Europa Cinemas en Cineteca di Bologna vernieuwen in 2018 hun partnerschap voor het veertiende jaar op rij en nodigen exposanten uit om deel te nemen aan:
Europa Cinemas Audience Development & Innovation Lab, van zaterdag 23 juni tot woensdag 27 juni 2018 in Bologna, Italië.

 

Tijdens het Il Cinema Ritrovato Film Festival, gewijd aan het 'herontdekken' van verloren of vergeten films, wordt het Lab geleid door Madeleine Probst (vice-president van Europa Cinemas en Cinema Producer, Watershed, Verenigd Koninkrijk) samen met Daniel Sibbers (directeur van Marketing, Yorck Kinogruppe, Duitsland) en Hrvoje Laurenta (Manager, Kino Europa, Kroatië).

 

De focus van het Lab van dit jaar ligt op plaatsbepaling voor de toekomst door meer inclusieve benaderingen van communitybuilding, experience design en publieksontwikkeling. Het publiek maakt de bioscoopervaring, maar hoe kan ervoor gezorgd worden dat bioscoopruimten plaatsen blijven waar mensen zich verbonden voelen, ongeacht hun leeftijd, voorkeuren, achtergrond of toegangsbehoeften? En wat kan er gedaan worden om beter te profiteren van de troeven, inspiratie en het potentieel van onze communities in een context van steeds meer overvloed aan content en platforms en krimpende resources?

 

Onderwerpen die worden besproken zijn:

• Community building

From spaces to places

• Better understanding barriers to engagement 

• Developing responsive and holistic communication strategies

• Making the most of your people 

• Reframing film heritage

• Partnership and network building 


Aanmelden
Het aanmeldingsformulier vind je hier en moet uiterlijk ingevuld zijn op donderdag 17 mei 2018.
Aanmelding betekent niet automatisch deelname, Europe Cinemas laat eind mei weten wie de geselecteerden zijn.


Did you find this information useful?
0