Fijne dagen

Image
Afbeelding

Fijne dagen

Wij wensen iedereen een avontuurlijk, inspirerend, creatief en grenzeloos 2018 toe! Vanaf 2 januari staan we graag weer voor je klaar.

Van 25 december t/m 1 januari is ons kantoor gesloten. Vanaf 2 januari zijn we weer aanwezig om jou te helpen je internationale droom waar te maken. Op Facebook wensen onze adviseurs je veel succes en laten ze weten naar welke bijzondere projecten zij uitkijken volgend jaar. Ben jij ook betrokken bij culturele projecten over de grens in 2018? Laat het ons dan weten.

Wil je de vakantie gebruiken om te bekijken of je een periode in het buitenland kunt werken volgend jaar? Laat je inspireren door de wereldwijde artist-in-residency locaties in de database van TransArtists.

Wil je een project opzetten samen met andere organisaties in Europa? Laat onze adviseurs van Creative Europe je de weg wijzen of bekijk de subsidiewijzer alvast.  

Ben je bezig met een project in een land waarmee Nederland een gedeeld verleden heeft? Kijk eens rond op Shared Cultural Heritage voor meer informatie en de deadlines voor het matchingsfonds in 2018.

Natuurlijk staan onze mobility adviseurs en onze landenadviseurs van het internationaal cultuurbeleid van Nederland je graag bij met tips en contacten om in 2018 je vleugels uit te slaan.

Wij wensen iedereen een avontuurlijk, inspirerend, creatief en grenzeloos 2018 toe. Tot volgend jaar!

Did you find this information useful?
0