|
Image
Afbeelding
Andrea Posthuma
Role
Advisor MEDIA - Creative Europe
Email
a.posthuma [at] creativeeuropedesk.nl
 

Europees Film Forum in Annecy: Merkontwikkeling - de weg naar succes

Image
Afbeelding
Discipline
Animatie

Europees Film Forum in Annecy: Merkontwikkeling - de weg naar succes

Op 14 juni 2018 tijdens het Annecy International Animation Film Festival
MEDIA

Welke mogelijkheden zijn er voor animatiestudio's als het gaat om effectieve marketingstrategieën en merkontwikkeling? Een vraag waar nader op ingegaan wordt tijdens het volgende European Film Forum dat plaatsvindt in Annecy op 14 juni a.s.

Intellectuele-eigendomsrechten zijn van essentieel belang binnen de keten van filmproductie, van de bescherming van auteurs en contentontwikkelaars tot het sluiten van distributieovereenkomsten en het gebruik van handelsmerken. Digitale technologieën veranderen de manier waarop animatie wordt geproduceerd en bekeken. Welke mogelijkheden biedt de huidige digitale technologie voor het auteursrecht? Hoe kunnen merken de verhaallijn verder helpen reizen? En wat is het belang van merkcontent?

Tijdens het Europees Film Forum worden case studies getoond van animatieprojecten die hun merkidentiteit opbouwen en op die manier publieksbereik vergroten. Tevens wordt ingegaan op de rol van MEDIA als het gaat om merkontwikkeling.

Het Europees Film Forum vindt plaats op donderdag 14 juni 2018 van 11.30 tot 13.00 uur in L'Impérial Palace (Salon impérial) en is toegankelijk voor iedereen met een Festival-accreditatie.

Klik hier voor meer informatie over het programma en de sprekers.

Did you find this information useful?
0