|
Image
Afbeelding
Andrea Posthuma
Role
Advisor MEDIA - Creative Europe
Email
a.posthuma [at] creativeeuropedesk.nl
 

European Film Forum: Teaming Up for Wider Audiences

Image
Afbeelding
Authors
EFF_2018
Discipline
Audiovisuele media

European Film Forum: Teaming Up for Wider Audiences

En andere MEDIA-events en showcases in Cannes!

De Europese Commissie nodigt aanwezigen in Cannes uit voor het European Film Forum (EFF) in Cannes op maandag 14 mei 2018 van 15.00 - 17.30 uur (Salon des Ambassadeurs). De focus ligt op de kracht van netwerken en samenwerking om meer publiek te trekken voor de Europese film.

Mariya Gabriel, Commissaris Digitale Economie en Maatschappij zal het forum openen met een keynote speech. In het kader van het Europees jaar van het Cultureel Erfgoed 2018 en als onderdeel van de #Digital4Culture-strategie van de Europese Commissie woont Gabriel een rondetafelgesprek bij over de promotie en toegang tot Europees filmerfgoed. Tevens host zij een lunchdebat over het onderwerp Women in Audiovisual.
Het European Film Forum is gratis te bezoeken en zal worden gestreamed op YouTube op maandag 14 mei 15.00-17.30 uur.

Het forum wordt voorafgegaan door een conferentie over financiering (titel: Be creative, talk to the bank!) op maandag 14 mei van 10.00 - 11.30 uur (Salon des Ambassadeurs) en op zaterdag 12 mei van 15.00 - 17.15 uur is er een panel georganiseerd in de MEDIA-stand (# 119) over Co-producing outside Europe: the role of the International co-production funds.

Voor een overzicht van alle events en MEDIA-showcases (van 10 t/m 16 mei 2018) in de MEDIA-stand, klik hier.

Meer informatie en updates over het programma van het European Film Forum en de overige MEDIA-events zijn te lezen op de website van de Europese Commissie en in de Brochure European Film Forum Cannes 2018.

Did you find this information useful?
0