26 maart 2020

EU Filmquiz 2020

UPDATE: DEADLINE VERLENGD

Voor de vierde keer organiseert de Europese Commissie de EU filmquiz voor liefhebbers van Europese film. De tien deelnemers met de hoogste score winnen een reis naar het filmfestival in Cannes van dit jaar. 

Je kunt drie keer deelnemen aan de quiz met twintig vragen, maar slechts één keer winnen. Voor elk juist antwoord is er een punt. Je krijgt een extra punt als je Creative Europe op Facebook en/of Twitter volgt.

Deelnemen kan tot 26 maart 2020 en de winnaars worden begin april 2020 bekendgemaakt.

UPDATE
Als gevolg van de verspreiding van het Covid-19 Virus hebben de organisatoren van het filmfestival van Cannes aangekondigd dat het festival wordt uitgesteld en niet zal plaatsvinden op 12-23 mei 2020. Verschillende opties worden overwogen en het festival zal hoogstwaarschijnlijk worden uitgesteld tot een latere datum (eind juni, juli, of zelfs later, afhankelijk van hoe de situatie zich ontwikkelt).

In dit verband heeft Creative Europe MEDIA besloten de termijn van de wedstrijd te verlengen tot 30 april. De selectie en bekendmaking van de winnaars zal plaatsvinden zodra het festival de einddata heeft bevestigd. 

Doe mee en win via wealllovestories.eu