|
Image
Afbeelding
Andrea Posthuma
Role
Advisor MEDIA - Creative Europe
Email
a.posthuma [at] creativeeuropedesk.nl
 

Adviseur Steun voor Televisieproductie aanwezig op IDFA: Maak een afspraak!

Image
Afbeelding
Caption
Centrale pitch tijdens IDFA Forum
Authors
IDFA Forum
Discipline
Audiovisuele media

Adviseur Steun voor Televisieproductie aanwezig op IDFA: Maak een afspraak!

Julie van Herck, adviseur bij het Agentschap voor de oproep Steun voor Televisieproductie, is van 20 tot en met 22 november aanwezig op het IDFA Forum
MEDIA

Julie van Herck, adviseur bij het Agentschap voor de oproep Steun voor Televisieproductie*, is van 20 tot en met 22 november aanwezig op het IDFA Forum in het Compagnietheater in Amsterdam en beschikbaar voor afspraken. Heb je vragen over een gehonoreerd project of wil je een aanvraag indienen voor steun voor een televisieproductie? Dan kun je rechtstreeks een afspraak maken via julie.vanherck@ec.europa.eu (met graag MEDIA@creativeeuropedesk.nl in cc).

IDFA Forum is een van de grootste en belangrijkste ontmoetingsplaatsen voor documentaire filmmakers, producenten, fondsen, investeerders en andere belanghebbenden. Door deze groepen samen te brengen faciliteert het Forum de financiering van belangrijke, unieke en innovatieve documentaires, of dat nu in de vorm van een film, een serie of een interactief project is.

Gedurende drie dagen krijgen tijdens het Forum ieder jaar zo'n vijftig teams van onafhankelijke filmmakers en producenten de kans om hun project te pitchen. Naast deze pitches in verschillende settings worden honderden één-op-één-meetings georganiseerd. Zo is het Forum één van de belangrijkste broedplaatsen voor nieuwe documentaires.

IDFA Forum 2017 vindt plaats van 20 – 22 november in het Compagnietheater in Amsterdam. Heb je geen accreditatie maar wil je toch Julie spreken? Stuur dan een mailtje aan MEDIA@creativeeuropedesk.nl.

*Met de subsidie voor Televisieproductie wil de Europese Commissie de capaciteit versterken van Europese producenten als het gaat om de ontwikkeling van Europese televisieprojecten. De focus ligt op innovatieve financiering, Europese en internationale coproducties (zowel met als tussen omroepen) en het bereiken van nieuw publiek.
Deadlines voor het doen van een aanvraag: 16 november 2017 en 24 mei 2018 (12.00 uur).
Klik hier voor meer informatie.

 

Did you find this information useful?
0