IFFR 2021 extended

IFFR 2021 extended

Het International Film Festival Rotterdam wordt gevierd van 1 t/m 7 februari en van 2 t/m 6 juni 2021 – met speciale programma's in de tussenliggende periode
MEDIA

De 50-jarige jubileumeditie van het Internationaal Film Festival Rotterdam (IFFR) gaat in 2021 door in een uitgebreide vorm. Het festival bestaat uit twee aparte periodes, de eerste in februari en de tweede in juni. In de tussenliggende periode zijn er bovendien bijzondere programma’s met fysieke bijeenkomsten en online content. Hierbij hanteert IFFR een hybride model, een combinatie van fysieke en online evenementen, om te garanderen dat bijeenkomsten veilig zijn, op gepaste afstand. Op die manier kunnen mensen die niet naar Rotterdam kunnen of willen komen het volledige festival meebeleven.

Festivaldirecteur Vanja Kaludjercic: Door het nieuwe pad dat we in 2021 kiezen, breiden we uit tot voorbij onze huidige grenzen. Tegelijkertijd blijft onze betrokkenheid bij de makers, de industrie en ons publiek even sterk. De vorm mag dit jaar dan anders zijn, ons programma zal net zo gedurfd, spannend en uitgesproken zijn als altijd.

Ga voor meer informatie naar de website van IFFR.