MEDIA Happy Hours in Cannes

Image
Afbeelding
MEDIA Happy Hours Cannes
Discipline
Audiovisuele media

MEDIA Happy Hours in Cannes

MEDIA

De Creative Europe Desken nodigen beneficiënten die sinds de start van het huidige Creative Europe Programma MEDIA-steun hebben ontvangen, van harte uit voor de MEDIA Happy Hours in Cannes. Tussen 18 en 22 mei worden de verschillende MEDIA clusters uitgenodigd. Wees welkom en ontmoet andere internationale professionals. Naast de happy hours, vinden er dagelijks in de MEDIA stand showcases en presentaties plaats. Klik hier voor het volledige overzicht.

  • Donderdag 18 mei 17:30 – 19:00

Happy Hour MEDIA Business cluster 
Voor iedereen die sinds de start van het huidige programma MEDIA-steun heeft ontvangen vanuit het Business cluster. Dit zijn de oproepen: Talent & skills, Markets, MEDIA 360, Innovative Tools & Business models beneficiaries.

Meld je hier aan.

  • Zondag 21 mei 17:30 -19:00

Happy Hour MEDIA Content cluster
Voor iedereen die sinds de start van het huidige programma MEDIA-steun heeft ontvangen vanuit het Content cluster. Dit zijn de oproepen: Mini-Slate, Slate, Co-Development, XRVG Development, TV & Online Content.

Meld je hier aan.

  • Maandag 22 mei 17:30 – 19:00

Happy Hour MEDIA Audience cluster
Voor iedereen die sinds de start van het huidige programma MEDIA-steun heeft ontvangen vanuit het Audience cluster. Dit zijn de oproepen: Festivals, Network of festivals, VOD, Film Education & Audience Development, Cinema network, Films on the move, Sales, European Film Distribution.

Meld je hier aan.

Locatie: (Creative Europe MEDIA Stand, Pavilion 120, International Village).

Did you find this information useful?