Go Short Online Industry Talk: welke impact heeft Covid-19 op jong filmtalent?

Gehost door Creative Europe Desk NL

vrijdag 1 mei 2020, 11:00

Go Short - Mario Ruiz

For English, click here

Filmfestivals zijn afgelast of vinden online doorgang, de bioscopen zijn dicht, filmpremières geannuleerd en opleidingen en opnames zijn opgeschort. Hoe ga je daarmee om als beginnende speler in de filmindustrie? Wat is de impact op de keten van filmontwikkeling? En wat kan er nog wel?

In deze speciale online industry talk van Go Short, gehost door Creative Europe Desk NL, gaan we in gesprek met Mila Zhluktenko (maker Opera Glasses), Erik Glijnis (producent Lemming Film) en Marija Milanovic (distributeur Lemonade Films) over hun nieuwe werkelijkheid en perspectieven op de lange termijn en impact op de filmindustrie en talentontwikkeling. 

Deelname is gratis, aanmelden via deze link

Datum: vrijdag 1 mei, 11:00 - 12:15 uur (CET)
Plaats: online via Zoom
Voertaal: Engels

Go Short 2020 Online
Om de verspreiding van het covid-19 virus tegen te gaan, werd het MEDIA gesteunde Go Short 2020 afgelast. Daarvoor in de plaats lanceerde het Nijmeegse festival Go Short Online. Go Short Online biedt een groot deel van het originele programma van de 12e festivaleditie. Het online festival vindt plaats van 15 april – 13 mei 2020. Om van het programma te genieten, betaal je een eenmalige bijdrage van 10 euro, waarmee je t/m 13 mei toegang hebt tot alle films. De online Industry Talk is onderdeel van de randprogrammering van deze speciale online editie.