European Film Forum Talinn

European Film Forum Talinn

Readiness for Industry Renaissance 2.0
Date(s)
maandag 22 november 2021 14:00–18:00
MEDIA

Voor de Europese audiovisuele-, content- en tech-industrie is de tijd gekomen van radicale verandering en aanpassing. Zo moet de industrie nog steeds de gevolgen verwerken van de COVID19-pandemie.

Aan de andere kant, hoe paradoxaal het ook lijkt, stevent de industrie af op ongekende overvloed. Injecties van herstelfondsen en innovatiegedreven financiering, specifieke cashflowondersteuning, gekoppeld aan box office successen, de rijping van sectorgerichte innovaties en goedlopende streaming; Europa zou zo maar op weg kunnen zijn naar de renaissance van de sector 2.0. De enige beperking lijkt te liggen in het doorgronden van het publiek, de markten, verschuivingen en het nemen van gedurfde strategische beslissingen.

Te midden van deze processen ontwikkelt Creative Europe MEDIA zich tot de belangrijkste steunverlener voor de Europese audiovisuele industrie. Met de structurele veranderingen in de sector markeert Creative Europe MEDIA dit nieuwe tijdperk met mogelijkheden voor de Europese audiovisuele industrie.

Het European Film Forum is een debat- en discussieplatform over de toekomstige ontwikkeling van de Europese audiovisuele- en contentindustrie. Op 22 november (14.00 - 18.00 uur - CET) is dit forum digitaal te volgen tijdens het Tallinn Black Nights Film Festival en Industry Tallinn. Zij organiseren het forum in opdracht van de Europese Commissie.

Klik hier voor het volledige programma.

Bekijk het forum op maandag 22 november van 14.00 - 18.00 uur (CET) via het DigitalEU Youtube kanaal via deze link: https://youtu.be/p5luab2YlqI