Online webinar: i-Portunus

Online webinar: i-Portunus

Transartists organiseert aanstaande woensdag 17 februari om 11.00 uur een tweede webinar over i-Portunus, de mobiliteitsregeling van Creative Europe
Date(s)
woensdag 17 februari 2021 11:00
Cultuur

i-Portunus blijft ook tijdens het volgende Creative Europe programma (2021 - 2027) steun verlenen aan de mobiliteit van kunstenaars, makers en professionals uit de culturele sector tussen alle landen die deelnemen aan het Creative Europe programma. Een tweede pilotproject wordt medegefinancierd door Creative Europe en een consortium onder leiding van het Goethe-Institut met het Institut Français en Izolyatsia.

Op woensdag 17 februari 2021 van 11.00 - 12.30 uur organiseert TransArtists een tweede webinar over i-Portunus. Deze keer ligt de focus op de open oproepen voor literaire vertalingen en muziek. Marie le Sourd van On the Move en Bojana Panevska van DutchCulture | TransArtists geven een gezamenlijke presentatie over verschillende mogelijkheden om in het buitenland te werken, gevolgd door voorbeelden van internationale mobiliteit en samenwerkingsvormen.

Daarnaast zullen Oksana Sarzhevskaya en Mykhailo Glubokyi van Izolyatsia; Mathilde Lajarrige van Institut français en Elisa Sjodin van Goethe-Institut Brussel aanwezig zijn om vragen te beantwoorden over de aanvraag voor i-Portunus.

Programma:

11.00-11.05 - Welkom

11.05-11.45 - Gezamenlijke presentatie door Marie le Sourd (On the Move) en Bojana Panevska (DutchCulture | TransArtists)

11.45 - 12.00 - Intro over huidige open calls van i-Portunus door Oksana Sarzhevskaya, directeur Izolyatsia

12.00 - 12.30 - Q&A

Gebruik dit online formulier om in te schrijven voor het webinar, dan ontvangt u een e-mail met een link.

* Dit is de tweede van de vijf geplande webinars voor dit jaar. Als u de eerste hebt gemist, kunt u deze terugkijken op YouTube-kanaal. De volgende is gepland voor 2 maart 2021, met een focus op architectuur. Voor meer informatie kunt u een email sturen naar TransArtists.