ISPA in Leeuwarden

Van 11-15 juni vindt het jaarlijkse ISPA Congres plaats in Leeuwarden-Friesland

15 juni 2018

De International Society for Performing Arts (ISPA) is één van de grootste en belangrijkste netwerken op het gebied van de podiumkunsten. Van 11 t/m 15 juni vindt het jaarlijkse congres van ISPA Congres plaats in Culturele Hoofdstad Leeuwarden-Friesland. Met het thema Off the Beaten Track biedt ISPA een unieke kans om het Noordelijke ​deel van Nederland te ervaren. 

De VN voorspelt dat in 2050 66% van de wereldbevolking in steden zal wonen. En toch lijkt de mensheid te floreren in kleinere gemeenschappen, ongeacht of mensen in de stad of op het platteland wonen. In een wereld waarin populisme, klimaatverandering, conflicten en massamigratie aan de orde van de dag zijn, lijkt de betekenis van kleinere gemeenschappen in de samenleving te veranderen. Welke rol spelen podiumkunsten bij deze overgang, met name op het platteland?

De Creative Europe Desk zal aanwezig zijn op donderdag 15 juni 2018 tijdens de ProEx markt, onderdeel van de conferentie. Wilt u een afspraak maken met Maxime Zeef tijdens de conferentie, stuur dan een email naar M.Zeef@creativeeuropedesk.nl. Zorg dan wel voor een toegangskaart voor de conferentie, hier te verkrijgen.