Informatiebijeenkomst Europese subsidieprogramma’s in Utrecht

Erasmus+, Creative Europe Cultuur en Europe for Citizens

dinsdag 11 juni 2019, 12:00 t/m 15:00

Cellokrijgers van gezelschap Oorkaan en Cello Octet Amsterdam, onderdeel van BIG BANG - An Adventurous Music Project for Children. Het project ontving financiering vanuit de subsidieregeling voor Europese Samenwerkingsprojecten van Creative Europe Cultuur.

Wat?
Wat kan Europa voor jou betekenen? Op 11 juni 2019 slaan drie Europese subsidieprogramma’s, Erasmus+, Creative Europe Cultuur en Europe for Citizens, hun handen ineen om samen met jou de mogelijkheden voor een (toekomstig) project te bespreken. Sta jij voor Europese uitwisseling in educatie, wil je een cultureel nog rijker Europa creëren of bijdragen aan Europees burgerschap? Dan nodigen we je van harte uit!

Ieder programma geeft een introductie over het eigen programma en de mogelijkheden. Na het praktische gedeelte zullen ervaringsdeskundigen die eerder een succesvol project hebben gedaan binnen de programma’s jou verder inspireren en vertellen over de do’s en don’ts.

Voor wie?
De bijeenkomst staat open voor gemeentes, culturele organisaties en alle andere organisaties die bij willen dragen aan een cultureel rijker Europa en sterk Europees burgerschap voor iedereen.

Wanneer?
Dinsdag 11 juni 2019  van 12.00 tot 15:00 uur (inlooplunch tussen 12:00 en 13:00 uur).

Waar?
Meeting Plaza Utrecht CS
Kantooringang Janssoenborch, Hoog Catharijne
Godebaldkwartier 357
3511 DT Utrecht

Aanmelding
Kosteloze aanmelding kan vóór 1 juni 2019 via deze link