Creative Europe Desk op Eurosonic Noorderslag

Schrijf je in voor speeddates over het ondersteuningsprogramma Music Moves Europe!

vrijdag 18 januari 2019, 16:00

Pip Blom is one of 10 winners of the Music Moves Europe Talent Award 2019.

Eurosonic Noorderslag
Eurosonic Noorderslag (17 t/m 20 januari 2019) in Groningen is het belangrijkste platform voor Europese muziek en is voor veel artiesten een belangrijke stap geweest in hun internationale doorbraak. Tijdens de festivaldagen vindt overdag een conferentie plaats voor Europese muziekprofessionals. ’s Avonds krijgt muziektalent de kans om zich te presenteren aan muziekliefhebbers en professionals.

Kom speeddaten!
Creative Europe Desk NL organiseert in samenwerking met Creative Europe Desken uit Luxemburg, Slowakije, Tsjechië en België een speeddate-sessie over Creative Europe en de mogelijkheden rond het nieuwe initiatief Music Moves Europe, het Europese ondersteuningsprogramma voor de muziekindustrie. Deze sessie zal op vrijdag 18 januari 2019 plaatsvinden tijdens de Eurosonic Noorderslag conferentie.
Locatie: De Oosterpoort,
Trompsingel 27, Groningen
Zaal: Mid 5 - Patio
Tijd: 16.00 -17.00 uur.

Voor meer informatie gaat u naar het officiele conferentieprogramma. Let op: voor deze sessie heeft u een ticket voor de conferentie nodig! Aanmelden voor de speeddates is gratis en kan via dit formulier

Of maak een afspraak!
Frank Kimenai en Maxime Zeef van de Creative Europe Desk zijn van 16 t/m 19 januari 2019 aanwezig op Eurosonic Noorderslag. Frank neemt plaats in een panel over de ontwikkelingen rondom Music Moves Europe en een panel over het stimuleren van Europees muziektalent. Naast de speeddate-sessie op vrijdag kunt u hen beide ook contacten voor een afspraak in Groningen.