Creative Europe Desk NL op het Series Mania Forum in Lille

25-27 maart 2019

Maandag 25 maart 2019, 10:00 t/m woensdag 27 maart 2019, 18:00

Andrea Posthuma van Creative Europe Desk NL is van 25-27 maart 2019 aanwezig op het Series Mania Forum in Lille. Dit is een pitching forum voor internationale dramaseries en onderdeel van het Series Mania Festival  (22- 30 maart 2019). De eerste dag van het forum bestaat uit panelgesprekken, keynotes en infosessies rond financiering. Daarnaast zijn er line-up presentaties van 10 Europese tv-zenders en een work-in-progress sessie van de nieuwste tv-series.  Elk jaar worden er 16 dramaseries geselecteerd voor een pitch aan ongeveer 300 tv-professionals uit de hele wereld (producenten, distributeurs, tv-zenders, publieke en private fondsen).

Organisaties kunnen zich registeren via de MEDIA-stand van Creative Europe

Bent u aanwezig op het festival in Lille en wilt u meer informatie over het MEDIA programma? Maak dan gerust een afspraak met Andrea Posthuma.

De Creative Europe Desk NL organiseert op maandag 25 maart samen met andere desken, de kick-off van het MEDIA-gesteunde Series Lab dat dit jaar in juni zijn 4e editie ingaat. Het Lab wordt gecoördineerd door Creative Europe MEDIA in Hamburg, in nauwe samenwerking met de Desken uit Belgie, Oostenrijk, Spanje, Denemarken, Finland, Frankrijk, Luxemburg, Noorwegen, Zweden, Italië, Zwitserland en Nederland.  Iedere Desk selecteert een nationale dramaserie met internationale potentie en nodigt een drietal experts uit (omroepen, dramaturgen, fondsen).

Klik hier voor en filmpje van de editie 2018 in Brussel.