Creative Europe Desk NL op Eurosonic Noorderslag

Een praktische sessie over de mogelijkheden en oproepen binnen het Creative Europe programma voor popmuziek.

donderdag 12 januari 2017 (Hele dag)

Noorse singer-songwriter Aurora nam deel aan het European Talent Exchange Programme (ETEP), initiatief van Eurosonic en gesteund door het Creative Europe programma. Foto: Bart Heemskerk

Eurosonic Noorderslag (11-14 januari 2017) in Groningen is het belangrijkste platform voor Europese muziek en is voor veel artiesten een belangrijke stap geweest in hun internationale doorbraak. Tijdens de festivaldagen vindt overdag een conferentie plaats voor Europese muziekprofessionals. ’s Avonds krijgt muziektalent de kans om zich te presenteren aan muziekliefhebbers en professionals. Eurosonic Noorderslag is verantwoordelijk voor het kickstarten van de carrières van bijvoorbeeld Ásgeir, Aurora, Bastille, Dotan, Ibeyi, James Blake, Jett Rebel, Hozier, Milky Chance, Royal Blood, Seinabo Sey and Vök.

Creative Europe Desk NL organiseert in samenwerking met de Desken uit Vlaanderen en Portugal een praktische sessie over de mogelijkheden en oproepen binnen het Creative Europe programma voor popmuziek. Deze sessie zal op donderdag 12 januari plaatsvinden tijdens de Eurosonic Noorderslag conferentie, in De Oosterpoort, in de R10 - Panel Room, van 13:30 - 14:30.

Voor meer informatie: https://www.eurosonic-noorderslag.nl/nl/conference/panels/panel/dutchculture-panel/

Klaartje Bult en Maxime Zeef zullen 11 en 12 januari aanwezig zijn en tevens beschikbaar voor persoonlijke adviesgesprekken. Maak gerust een afspraak via email als u geïnteresseerd bent. De Eurosonic Noorderslag conferentie bestaat uit de volgende programma-onderdelen: Algemeen conferentieprogramma,  Buma Music Meets Tech, EPIC (European Production Innovation Conference), Artiestenprogramma, The Future of Media en Popbeleid.
Ga voor tickets naar de website van Eurosonic.