|
Image
Image
Andrea Posthuma
Role
Advisor MEDIA - Creative Europe
Email
a.posthuma [at] creativeeuropedesk.nl

|
Image
Image
Emma O'hare
Role
Advisor MEDIA - Creative Europe
Email
e.ohare [at] dutchculture.nl
 

Aankomende deadlines MEDIA trainingen & events

Image
Image

Aankomende deadlines MEDIA trainingen & events

Wil je je vaardigheden ontwikkelen? Het Creative Europe MEDIA-programma steunt een groot aantal trainingen voor audiovisuele professionals.
MEDIA

We zitten alweer in mei, maar in de coulissen staan nog tal van programma's, trainingen, evenementen en andere activiteiten te trappelen van Europese cultuurorganisaties die steun van het Creative Europe-programma ontvangen. We hebben de balans voor je opgemaakt en de aankomende deadlines voor je op een rijtje gezet.

Je vind hier de aankomende deadlines voor trainingsprogramma's en fondsen voor audiovisuele professionals, waaronder het IDFA, CEE Animation, en het Kortfilmfestival Leuven.

Bijdrage voor het volgen van een training

Bij het Nederlands Filmfonds kun je een aanvraag indienen voor een bijdrage voor een kortlopende training in het binnen- of buitenland op het gebied van de ontwikkeling, (post)productie, en/of distributie/vertoning van filmproducties en innovatie van de filmsector.

Get Trained! - Brochure 2023/2024

0

Creative Europe MEDIA Training Catalogus (Online)

0

Schrijf je ook in voor de maandelijkse nieuwsbrieven van DutchCulture | Creative Europe Desk NL! Je kunt je via dit formulier aanmelden en je specifieke voorkeuren en interessegebieden aangeven.

Did you find this information useful?
0