Europese Publicaties

Image
Image
People resaerching
Caption
People researching
Authors
Getty Images
Discipline
Audiovisual Media

Europese Publicaties

De volgende publicaties waarin belangrijke Europese thema's worden geagendeerd zijn onlangs gepubliceerd.
MEDIA
  • European Audiovisual Observatory: Female professionals in European film production
    Het European Audiovisual Observatory heeft een rapport gepubliceerd over de ondervertegenwoordiging van Vrouwen in Europese filmindustrie. De bevindingen benadrukken de voortdurende uitdagingen waarmee vrouwen worden geconfronteerd in de Europese filmindustrie en benadrukken de noodzaak van blijvende inspanningen om gendergelijkheid in deze sector te bevorderen. Klik hier voor het volledige persbericht en het rapport. Lees hier het volledige bericht.

     

  • Understanding the value of a European Video Games Society
    De Europese Unie publiceert een rapport waarbij de economische, werkgelegenheid, regelgeving, culturele en sociale aspecten van videogames worden geanalyseerd. Dit rapport, uitgevoerd door adviesbureaus Ecorys en KEA in opdracht van DG CNECT, werpt een scherp licht op de economische, werkgelegenheid, regelgeving, culturele en sociale dimensies van videogames. Lees hier het volledige bericht.

 

  • Brainstorming Report: Culture and Creative Sectors and Industries driving Green Transition and facing the Energy Crisis
    Onlangs verscheen het rapport van Voices of Culture over de rol van de culturele en creatieve sectoren in de groene transitie en de energiecrisis. In een tijdperk waarin de gevolgen van klimaatverandering onomkeerbaar worden, is er hoopvol nieuws. De boodschap is duidelijk: cultuur en creativiteit zijn onmisbare instrumenten in de strijd tegen klimaatverandering, en met de juiste inzet kunnen ze een cruciale rol spelen in de overgang naar een duurzamere toekomst voor Europa. Lees hier het volledige bericht.

 

Did you find this information useful?
0