|
Image
Image
Albert Meijer
Role
Advisor Culture - Creative Europe
Email
a.meijer [at] dutchculture.nl

Creative Europe Desks aanwezig op het New European Bauhaus Festival

Image
Image

Creative Europe Desks aanwezig op het New European Bauhaus Festival

Kom langs bij onze festivalstand
Date(s)
-
Cultuur

Wat is New European Bauhaus Festival?
Het festival staat in het teken van het initiatief New Europese Bauhaus (NEB) dat wil laten zien wat de European Green Deal (het programma van de Europese Commissie om klimaatverandering tegen te gaan) voor onze wereld kan betekenen. Het gaat om de verbeelding van een mooie, duurzame en inclusieve toekomst: in harmonie met de natuur en onze planeet, in dialoog met elkaar en geïnspireerd door kunst en cultuur. En dat is wat je ook op het festival terug zult zien!

Nieuwsgierig? Bekijk dan hier het programma met optredens, exposities en debatten. Het festival vindt plaats van 9 t/m 12 juni op verschillende locaties Brussel.

Kom langs bij de festivalstand
Creative Europe is nauw betrokken bij New European Bauhaus. Via verschillende Creative Europe subsidieregelingen worden projecten geselecteerd en ondersteund die de doelstellingen van het New European Bauhaus nastreven.

Wil je hier meer informatie over? Kom dan langs bij onze stand! Naast algemene informatie, kun je ook met een van onze adviseurs in gesprek.

De stand wordt mede georganiseerd door de programmateams Cultuur van de Creative Europe Desks uit Belgi├ź, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Portugal en Spanje.