Resultaten van de subsidieoproep Talent & Vaardigheden bekend

Image
Image
Berlinale Talents attendees shake hands at the globale speed matching event at Berlinale.
Caption
Berlinale Talents participants, Stefanie Kolk in the middle, during the Global Speed Matching at Berlinale Talents 2019. Photo: Bettina Ausserhofer.
Authors
Bettina Ausserhofer

Resultaten van de subsidieoproep Talent & Vaardigheden bekend

3 Nederlandse projecten geselecteerd
MEDIA

De resultaten van de subsidieoproep Talent & Vaardigheden (oproepnummer CREA-MEDIA-2021-TRAINING) van Creative Europe MEDIA zijn bekend. Er waren 89 inzendingen, afkomstig uit 25 verschillende landen. 47 projecten zijn geselecteerd voor de subsidie met een deadline op 26 augustus 2021. 3 trainingen uit Nederland zitten bij de selectie: ACE Producers, Cinekid Script LAB & Directors LAB en APostLab Post-production Workshops.

Van de 47 geselecteerde projecten waren er 11 afkomstig van nieuwe aanvragers dit is een aanzienlijk deel, namelijk 23%. Deze aanvragers toonden een hoge mate van innovatie en professionaliteit.

De duur van de steun is 12 maanden. De resultaten van de call met een deadline op 4 mei 2022 worden in augustus 2022 verwacht. De eerstvolgende deadline is in 2023.

De volledige lijst van geselecteerde festivals in te vinden op het Funding & Tender Portal onder het kopje Funded Projects List.

Did you find this information useful?
0