Creative Europe Cultuur matchmaking sessies

Image
Image

Creative Europe Cultuur matchmaking sessies

Op zoek naar internationale partners voor je Creative Europe Cultuur aanvraag? Meld je aan!
Cultuur

De Creative Europe Cultuur Desks uit Oekraïne, Letland, Italië, Spanje en Nederland organiseren twee matchmaking meetings voor culturele en creatieve organisaties vanuit heel Europa.

Tijdens de twee uur durende netwerkevents kunnen deelnemers mogelijke partners voor hun projecten ontmoeten, hun ideeën pitchen aan buitenlandse collega’s en ervaringen uitwisselen over uitdagingen van internationaal cultureel werken in de huidige pandemie. De events hebben elk een thematische focus, zodat organisaties die met dit thema willen werken elkaar makkelijk kunnen vinden:

Event 1: International networking: arts in peripheral areas
20 april 2021, 15.00 tot 17.00 CET via Zoom.

Event 2: International networking: cultural projects focused on Green Deal topics
6 mei 2021, 15:00 to 17:00 CET via Zoom.

Wie kan meedoen?

  1. Arts in Peripheral areas (20 april)
    Kleine tot middelgrote organisaties uit de culturele en creatieve sector, die gebaseerd zijn in ‘peripheral areas’ (platteland, dorpen, kleine steden) die partners willen vinden voor een Creative Europe Cultuur project met een focus op cultuur in deze gebieden.
  2. Cultural projects focused on Green Deal topics (6 mei)
    Organisaties uit de culturele en creatieve sector met een idee of project over duurzaamheid, die partners willen vinden voor een Creative Europe Cultuur project op dit gebied.

We moedigen vooral organisaties met serieuze plannen voor een Creative Europe Cultuur project aan om zich aan te melden.

Uit elk van de vijf deelnemende landen worden tien deelnemers geselecteerd, gebaseerd op hun motivatie om internationaal te werken. Van deelnemers wordt verwacht dat ze in de meeting kunnen presenteren wat hun projectidee is, naar welk soort partners ze op zoek zijn, en hoe ze internationale partners in het idee willen meenemen.

Organisaties uit het Caribisch gebied (Aruba, Bonaire, Curaçao, St. Maarten, St. Eustatius en Saba) worden aangemoedigd zich aan te melden.

Meld je aan

Wil je deelnemen in één van de netwerkmeetings? Meld je aan via het aanmeldformulier.
De deadlines voor het invullen van dit formulier zijn 14 april (sessie 1: arts in peripheral areas) en 26 april (sessie 2: green deal).  

Er is beperkt plaats voor deelnemers. Iedereen die zich aanmeldt zal binnen enkele dagen na de deadlines te horen krijgen of ze geselecteerd zijn voor deelname of niet. Mocht er geen plek meer zijn, kun je altijd contact opnemen met de Creative Europe Desk Nederland voor een individueel adviesgesprek.

De voertaal van beide events is Engels, er is geen vertaling beschikbaar. De sessies zijn gratis. Neem voor meer informatie contact op met Albert Meijer.

Did you find this information useful?
0