We gaan digitaal met DutchCulture on Tour: Editie Oost

We gaan digitaal met DutchCulture on Tour: Editie Oost

Op 17 november organiseren we een online event voor culturele organisaties en makers uit Oost-Nederland met internationale ambities.

Update: Vanwege de nieuwe maatregelen zijn wij genoodzaakt om DutchCulture on Tour: Editie Oost online te organiseren. We zorgen ervoor dat het programma goed en gemakkelijk digitaal te volgen is. Belangstellenden die zich hebben ingeschreven ontvangen vooraf een unieke Airmeet link voor het evenement.

Ben je kunstenaar, maker, ontwerper of een culturele organisatie met interesse in internationaal werken, gevestigd in de regio Oost-Nederland (provincie Gelderland of Overijssel)? Interdisciplinair productiehuis De Nieuwe Oost en kennis- en netwerkorganisatie DutchCulture slaan de handen ineen om al je vragen te beantwoorden omtrent internationale culturele samenwerking tijdens DutchCulture on Tour: Editie Oost op woensdag 17 november. Alle disciplines zijn welkom.

Bijvoorbeeld: wat kun je doen om je internationale netwerk te vergroten? Hoe vind je professionele partners in het buitenland? Welke programma's en subsidieregelingen bestaan er voor kunstenaars in (Oost-)Nederland om internationale samenwerking aan te gaan? En wat voor rol spelen de Nederlandse ambassades hierin? Deze en meer onderwerpen worden besproken tijdens het event. Onze moderator is Xiara Esseboom.

Programma en inschrijven

Did you find this information useful?